Výstava Nábytok a bývanie poskytuje návštevníkom viac príležitostí stretnúť sa s predstaviteľmi výstavujúcich firiem a ich tímami. Majú možnosť na vlastné oči sa presvedčiť o kvalite jednotlivých produktov a tiež sa môžu obrátiť na odborníkov s technickými otázkami, aby sa dozvedeli viac o funkciách a vlastnostiach vykurovacích zariadení.

Nie je zanedbateľné, že spoločnosti počas výstavy čakajú na návštevníkov s rôznými akciami, výstavnými zľavami a prekvapeniami. Nie je tomu inak ani pri spoločnosti Deltako, ktorá čaká na svojich návštevníkov s obnoveným stánkom, novým vizuálnym svetom, s najnovšími produktmi a veľkými akciami.

A čo je tento nový produkt? Na Conecuvýstave Nábytok a bývanie sa stiahne plášť nového inžinierskeho artefaktu, predstavíme Vám nové inovácie, ktoré očaria ozajstných fanušíkov designových krbov.

Predbežne Vám môžeme prezradiť toľko, že uvidíte na svete unikátnym Smart Smoke System-om vybavenú krbvú vložku s ohýbaným sklom a bezrámovým ohniskom, ktorý určite vyvolá zvýšený záujem medzi fanušíkmi krbov.

Ak plánujete zúčastniť sa na výstave, využite príležitosť, aby ste sa spoznali s najnovšou generáciou produktovej rady Deltako.
Prajeme Vám príjemné užívanie času na výstave.